Widget Mapes yahoo

Pots configurar aquest widget per mostrar el mapa amb el lloc que prèviament has seleccionat i després copiar l'embed per posar-lo al bloc.

Eatmindfood Maps
For more widgets please visit www.yourminis.com

Refrigerator Magnets

Aquest widget que funciona igual que un iman de nevera pot servir per motivar als més petits a formar paraules.
Es poden fer servir majúscules, minúscules i nombres.
També podem deixar missatges...





Escola 2.0

Gracies a Celestino Arteta i via Twitter he arribat a n'aquesta presentació d'en Francisco Muñoz de la Peña "Aprender en la escuela 2.0".
Hi podem trobar quantitat d'idees per treballar amb els alumnes aprofitant moltes eines 2.0 que ens poden ajudar a canviar la nostra manera d'ensenyar.

L'Escola San Walabonso a Educ@conTIC

Fa un temps vaig tenir l'oportunitat d'escoltar Fernando García Paez, cap d'estudis i coordinador TIC de l'escola San Walabonso de Niebla (Huelva) i em va impressionar la quantitat d'activitats i recursos que han creat per treballar amb els alumnes. És un referent clar de com treballar les TAC als centres.

Ara, Francisco Muñoz ha publicat un article sobre aquesta escola a Educ@conTIC, es tracta d'un reportatge molt complet que analitza totes les activitats i recursos d'aquest centre, com són les webquests, caceres del tresor, wikis, blocs, activitats de comprensió lectora, etc.
Pitjant sobre la següent imatge podeu accedir al reportatge:


I després, naturalment, us recomano visitar la seva web:

La Motivació Docent per Núria Alart

Fa uns dies vaig publicar un post amb el vídeo que va fer servir Guardiola per motivar als seus jugadors abans del partit de la final de la Champions. Jo em preguntava si nosaltres seríem capaços de motivar així al nostre alumnat, però Núria Alart ha anat més enllà i tracta de motivar al professorat amb aquest vídeo sobre la competència docent.

Vist al bloc CAIRE-EF

Núvol de fotos 3D en moviment

Segur que molts de vosaltres heu fet servir un núvol d'etiquetes per posar al lateral del bloc. Ara Roytanck també ens ofereix un widget per posar un núvol de fotos. A Vida Blogger trobareu tots els passos a seguir. Es pot configurar la mida del widget i escollir les fotos de Picasa o Flickr.


Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.

Get this widget at roytanck.com

Els mitjans tecnològics són motivadors? (2)

No m'he pogut ressistir...

Crec que aquest video també resultarà molt motivador :-)



Notícia a Diario de Ibiza

Els mitjans tecnològics són motivadors?

Avui em traslladaré al món del futbol.
Aquest és el vídeo que va fer servir Guardiola per motivar els seus jugadors abans del partit de la Champions a l’estadi Olímpic de Roma contra el Manchester United.



A mi em fa pensar si realment els mitjans tecnològics i audiovisuals poden resultar motivadors i aquest és un clar exemple de que sí ho són. Només fa falta programar i tenir clar el què volem. En Guardiola sabia el que volia i va fer l’encàrrec al periodista Santi Padró, de TV-3. Volia que sortissin tots els seus jugadors i els millors moments de la temporada.

Va aconseguir ficar els jugadors dins el partit sense obrir la boca ....
Serem capaços nosaltres d’aconseguir una motivació semblant amb el nostre alumnat?
Tenim un gran repte!!!

Articles a:
El Periódico
Sport
El País
Marca