Una mica d'humor....

N'Ernest m'ha passat aquest enllaç a Innovéison i jo el vull compartir. Hi ha certes actituds que val més veure-les amb humor.Uns exemples:



Arxipèlag de Blocs

Des de l'equip de Formació a Distància de Balears (FaDBalears) i conjuntament amb els tutors del curs a distància "Els blocs com a recurs educatiu" han decidit recopilar els blocs relacionats amb el món educatiu de les nostres illes. Crec que és una bona idea i des d'aquí us anim a visitar aquest "Arxipèlag de blocs" i a fer-hi arribar els vostres.

Posar codi en un post

En un post anterior us comentava que no sabia com posar codi en un missatge sense que es reproduís, doncs bé, gràcies a uns companys que també "investiguen" ja ho he après. Gràcies Manolo, Joan i Jesús.

Aquest és el codi per posar el Colom de la Pau al vostre bloc. Heu de copiar aquest embed a un gadget html a qualsevol lloc de la plantilla, per exemple a peu de pàgina.

Si voleu ajustar la posició ho podeu fer canviant els valors de top: 100 px
També podeu canviar el text escrivint una altra cosa on posa “Tothom per la Pau”
El color de text canviant FFFFFF per un altre codi.
En aquest enllaç trobareu tots els codis html de colors:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Colors_HTML

Nom del Bloc

Ara que aquest bloc ha tornat a néixer he pensat que li podria canviar el nom. La meva intenció és anar publicant totes aquelles coses relacionades amb les TIC que trobes per casualitat, que cerques, que INVESTIGUES com es fan, .... i compartir-les, per això m'he decidit a posar-li "InvesTICant".

Problemes amb Blogger

Hola de nou,
Si durant aquests dies heu intentat accedir a aquest bloc us haureu trobat amb un missatge que posava que el bloc s'havia eliminat. Això són les sorpreses que et dona Blogger!!!
De vegades, els motors anti-spam que tenen dónen falsos positius i el bloc queda inhabilitat. Només et queda el recurs de pitjar el botó "Restaurar" i esperar que el revisin. A partir d'aquí, com diuen ells, "PACIÈNCIA".
I això és el que he tingut durant gairebé 10 dies!!!

With my own two hands

Cançó en anglès de JACK JOHNSON - WITH MY OWN TWO HANDS per treballar El Dia de la Pau.

Colom per la Pau

Al nostre centre ja estam començant a pensar en les properes activitats del dia de la No-violència i Pau i llegint les notícies de com està la situació actual al món i els nens que estan patint els efectes de la guerra he pensat que potser podríem començar posant al nostre bloc una animació d'un colom per la pau.
Com no som capaç de reproduir aquí l'embed sense que s'activi us deixo un enllaç a un document en format word on explico com fer-ho. Si teniu algun dubte em podeu escriure.

http://iferrerarabi.googlepages.com/colom_pau.doc

Google Earth ens permet observar el cel

A més d’observar la Terra ara Google Earth també ens permet observar el cel, si hi teniu interés i més tenint en compte que enguany se celebra "L’Any Internacional de l’Astronomia 2009" amb el lema "Un univers per descobrir", podeu visitar el següent enllaç on està tot explicat.
L'univers a la pantalla: "Google Sky"
Descarregar Google Earth : http://earth.google.com/intl/es/

Hores del món

Aquest mapa ens mostra quina hora és a cada racó del món, només hem de passar el cursor per sobre. Es pot personalitzar en 4 colors i 3 dimensions. El podeu trobar a ClockLink.